Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rafael van der Vaart: '40, 50 miljoen? Hij is veel te voorspelbaar!'

Laatste update:

Van der Vaart licht in Rondo uit hoe de buitenspelers van PSV het lieten afweten in het heenduel met Borussia Dortmund. "Bakayoko en Lozano vielen echt tegen", aldus de analist. "Iedereen heeft het over 40, 50 miljoen voor Bakayoko, maar Madueke vond ik veel beter. Het is heel voorspelbaar."

Meer: Bosz gaat tijdens persconferentie PSV in op beschuldigend statement van Noa Lang

Theo Janssen, ook te gast in het voetbalpraatprogramma, kan zich wel vinden in de woorden van Van der Vaart. "Hij speelt als een jeugdspeler. Het is alles of niets, heel speels."

Khalid Boulahrouz zou het juist een keer willen zien van Bakayoko in een grote wedstrijd. "Als hij tegen matige verdedigers speelt doet hij het allemaal wel. Dan gaat hij buitenom en binnendoor."

"Maar als hij tegen een verdediger staat die met hem kan wedijveren, op snelheid en atletisch vermogen, zoals Ian Maatsen dit tweeluik, durft hij hem niet maximaal te testen."

Boulahrouz is het dan ook met Van der Vaart eens. "Ik vind hem geen 40 of 50 miljoen waard. Madueke ging op zijn tegenstander af, zette zijn eigen actie in en keek wel of de verdediger hapte of niet. Bakayoko is te berekenend."

Noa Lang


Van der Vaart mist vooral Noa Lang. "Het is zo jammer dat hij niet meedoet. Dan hadden ze nu al met 2-0 voorgestaan. Als je die op de linkerkant hebt staan..."

"Lozano valt heel erg tegen. Hij werd ook een beetje uitgefloten in de thuiswedstrijd had ik het idee. Hij durft bijna niet, dat viel me echt op."

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
9
Nieuwe kandidaat voor Ronald Koeman en Nederland? 'Je hoopt er stiekem toch op'
6
Ajax op hoofdlijnen akkoord met nieuwe trainer Francesco Farioli
45
Broer van Brobbey speelde onder Ajax-doelwit Farioli: 'Hij is echt goed'
12
Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
13
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties