Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

FC Utrecht-smaakmaker Othmane Boussaid heeft een verbeterde aanbieding naast zich neergelegd

Laatste update:

Boussaid begon afgelopen Eredivisie-seizoen in 23 van de 31 wedstrijden in de basis bij FC Utrecht, waarin hij goed was voor vier treffers en drie assists. De club wilde de 24-jarige Belg met Marokkaanse roots behouden en heeft hem een verbeterde aanbieding gedaan, maar die heeft hij afgewezen.

Het verblijf van Boussaid in Utrecht lijkt dan ook definitief tot een einde te komen. Boussaid maakte in de zomer van 2018 de overstap van Lierse SK naar Stadion Galgenwaard en werd na zijn eerste seizoen daar nog verhuurd aan NAC Breda. Met de nodige vlieguren in de benen keerde Boussaid terug bij Utrecht, waarvoor hij uiteindelijk 144 keer in actie kwam. Daarin verzorgde hij elf doelpunten en achttien assists.

Het heeft er alle schijn van dat het bij 144 duels gaat blijven. Boussaid kan met een transfervrije status op zoek naar een nieuwe werkgever en die lijkt er spoedig te komen, gezien de interesse in zijn persoon. Zo zijn er clubs uit Spanje en Duitsland die interesse hebben in de lichtvoetige rechtspoot.

Ter Avest


Ook Hidde ter Avest is transfervrij en lijkt zijn laatste wedstrijd voor Utrecht al achter de rug te hebben. De rechtsback oriënteert zich op een nieuwe uitdaging. Utrecht heeft al sterk rekening gehouden met een vertrek van de verdediger met het aantrekken van Siebe Horemans en eerder dit jaar Niklas Vesterlund.

FC Utrecht is bijzonder actief op de transfermarkt, daar naast Horemans en Vesterlund ook Alonzo Engwanda,, David Min, Matisse Didden en Paxten Aaronson werden aangetrokken. Alleen bij laatstgenoemde gaat het niet om een definitieve overstap. De Amerikaan wordt voor één seizoen gehuurd van Eintracht Frankfurt.

Naast de aanwinsten van buitenaf hebben Silas Andersen, Joshua Mukeh en Adrian Blake definitief de stap van Jong FC Utrecht naar het eerste gemaakt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Feyenoord kaapt opnieuw twee talenten weg bij Ajax'
3
Jude Bellingham wordt mogelijk geschorst: UEFA start onderzoek
4
Manchester United bereikt eindelijk akkoord: Erik ten Hag krijgt een nieuwe baas
5
Grueter, commentator bij Frankrijk-België, maakt twee merkwaardige fouten
47
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Nederland-Roemenië en win 25.000!
0
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0

Meer sportnieuws

Reacties