Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Manchester United opent gesprekken met management van Bayern München-verdediger Matthijs de Ligt

Laatste update:

Volgens Romano is Man United een serieuze optie voor De Ligt, zelfs nu the Red Devils komend seizoen niet in de Champions League uitkomen. Door het veroveren van de FA Cup komt de Engelse grootmacht in het seizoen 2024/25 uit in de Europa League.

De Duitse tak van Sky Sport meldde onlangs dat Bayern bereid is om te luisteren naar een goed bod op De Ligt. Het is nu aan Man United om een eerste aanbieding neer te leggen in de Allianz Arena. De in 2022 aangetrokken De Ligt ligt nog drie seizoenen vast bij Bayern.

De Ligt is er in de afgelopen twee seizoenen niet in geslaagd om een vaste plaats te veroveren in het hart van de Bayern-defensie. Bayern staat derhalve niet onwelwillend tegenover een vertrek van de Nederlander, die twee jaar geleden voor 80 miljoen euro werd aangetrokken. Het is afwachten welke vraagprijs der Rekordmeister hanteert.

Concreet doelwit


David Ornstein van The Athletic meldde vrijdag dat De Ligt een concreet doelwit is voor Man United. Een dag later blijkt dat vanuit Engeland de eerste contacten zijn gelegd met de zaakwaarnemer van de voormalig Ajax-verdediger.

De Ligt wordt namelijk gezien als een 'steeds haalbaardere' optie om de achterste linie van Erik ten Hags ploeg te versterken. De twee kennen een prima relatie. Ten Hag maakte van De Ligt als achttien jaar oude jongen al de aanvoerder van de Amsterdammers.

Bij Manchester United wordt de komst van De Ligt als een realistischere optie beschouwd dan het aantrekken van Jarrad Branthwaite, het Everton-product dat een prijskaartje van zo'n 80 miljoen euro om zijn nek heeft hangen.

Ornstein schrijft dat de eventuele komst van De Ligt losstaat van Manchester Uniteds interesse in Branthwaite. Manchester United zou na het vertrek van Raphaël Varane het liefst twee centrumverdedigers strikken, hoewel de financiële reglementen dat bemoeilijken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Batshuayi maakt zeer gevoelige transfer in Turkije; club onthult direct salaris
1
De motivator die Roemenië laat dromen: 'Hij is vergelijkbaar met Ronald Koeman'
17
PSV hoopt verdediger van 20 miljoen euro binnen te kunnen halen
23
Davy Klaassen vertrekt na één seizoen alweer bij Inter
11
Live meepraten op het EK: Portugal - Slovenië
71
Frankrijk plaatst zich voor kwartfinales door eigen doelpunt van Jan Vertonghen
128

Meer sportnieuws

Reacties