Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rafael van der Vaart noemt opvallende naam als trainer van PSV

Laatste update:

Alfred Schreuder wordt genoemd, maar lijkt gezien zijn goede prestaties bij TSG Hoffenheim niet haalbaar. "Het moet een ervaren trainer zijn", zei Pierre Van Hooijdonk zondagavond bij Studio Voetbal. Theo Janssen denkt aan Adrie Koster. "Die levert goed werk bij Willem II." Of Henk Fraser van Sparta Rotterdam? "Hij heeft ervaring en doet het overal prima", voegde Van Hooijdonk toe.

Rafael van der Vaart kwam met een verrassende naam. "Roger Schmidt. Een goede trainer en hij houdt van het Nederlandse voetbal." De 52-jarige Duitser was in het verleden trainer van Red Bull Salzburg en Bayer Leverkusen en zit na een verblijf bij Beijing Guoan in China nu zonder club. Hij werd in het verleden in verband gebracht met Ajax, als opvolger van Frank de Boer, en zijn naam viel ook in de zoektocht naar een nieuwe bondscoach voor het Nederlands elftal.

"Het is een cruciale beslissing", zei Kees Jansma. "Met de vorige trainer, Van Bommel, is het hartstikke misgegaan. Het is zo belangrijk dat ze nu de juiste naam nemen. Mijn gevoel zegt dat ze met een buitenlander komen." PSV boekte zaterdag ten koste van streekgenoot Willem II (3-0) de eerste overwinning van het nieuwe kalenderjaar en staat op een vijfde plaats. De achterstand op Ajax en AZ bedraagt, met een duel meer gespeeld, respectievelijk elf en acht punten.

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties