Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rafael van der Vaart: 'Schreuder creëert een probleem voor zichzelf'

Laatste update:

Verwacht wordt dat Schreuder tegen Napoli opnieuw zal aantreden met Kudus als diepste spits. "Ik vind Kudus geen spits", aldus Van der Vaart bij Ziggo Sport. "Maar hij heeft het wel heel goed gedaan als spits. Nu haal je Brobbey eruit en zet je Kudus erin, terwijl Brobbey het ook heel goed deed. Je creëert eigenlijk een probleem voor jezelf. Kudus gaat nu natuurlijk spelen, die kan je er niet meer uithalen. Dat zou misschien wel beter zijn, om met een echte spits te spelen. Daar ben ik meer van. Maar ik vind dat Kudus ook altijd moet spelen."

Van der Vaart gaf afgelopen zomer aan dat hij geen voorstander was van het aantrekken van Bergwijn. "Maar daarmee bedoelde ik niet dat hij niet goed genoeg zou zijn", aldus de voormalig middenvelder. "Dat is een speler die ongelooflijk goed is. Maar je creëert zo'n enorm probleem in je elftal, dat ik denk dat er een goede speler te veel is. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar ik geloof niet in twintig geweldige spelers. Je moet twaalf of dertien echt goede spelers hebben. De rest moet een mix zijn van jonge en ervaren spelers."

Als het aan Van der Vaart ligt, is Bergwijn altijd verzekerd van zijn plek in het elftal. Wat hem betreft wordt Tadic het kind van de rekening, maar dat ziet hij niet gebeuren. "Hij (Tadic, red.) speelt heel slecht de laatste tijd. Dat heeft iedereen gezien", oordeelt Van der Vaart over de aanvoerder. "Ik vind Tadic het best renderen als hij op links speelt, maar daar staat Bergwijn en die is op dit moment beter dan Tadic. Dan zou je zeggen dat het logisch zou zijn om Tadic eruit te halen, maar dat gaat nooit gebeuren. Dus daarmee creëer je een probleem voor jezelf."

Champions League
Ajax
1 - 6
Napoli
Wat wordt het resultaat bij Ajax - Napoli?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties