Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rafael van der Vaart wil twee wissels bij Ajax: 'Ze hebben de bal niet geraakt'

Laatste update:

In de negende speelminuut kreeg Kenneth Taylor de bal na een voorzet van Steven Bergwijn voor zijn voeten en haalde uit, waarna de bal via het been van Kudus binnenviel: 1-0. Lang kon Ajax niet genieten van de voorsprong, want nog geen tien minuten later kwam Napoli al op gelijke hoogte. Na een voorzet vanaf de linkerkant kwam Daley Blind te laat om te voorkomen dat Giacomo Raspadori binnenknikte: 1-1.

Ajax ontsnapte vervolgens enkele keren aan een achterstand, maar in de 33ste minuut sloeg Napoli alsnog toe. Ditmaal werd Jurriën Timber in de lucht geklopt door Giovanni Di Lorenzo, die met een rake kopbal voor de 1-2 zorgde. De achterstand liep op slag van het rustsignaal nog verder op. De Amsterdamse defensie lag volledig open, waardoor Piotr Zielinski in alle vrijheid voor de 1-3 kon zorgen.

"Ajax heeft nog geen moment in de wedstrijd gezeten", concludeert Rafael van der Vaart bij Ziggo Sport. "Napoli maakte drie goals, maar ze hadden er nog wel meer kunnen maken. Iedereen komt te laat bij Ajax. Die laatste goal had Pasveer kunnen voorkomen, want hij maakte een stap de verkeerde kant op en hij viel een beetje lullig achterover. Dit is het spel van Napoli: ze zijn zó scherp. Hopelijk komen Davy Klaassen en Brian Brobbey erin. Dusan Tadic en Steven Berghuis hebben eigenlijk nog geen bal geraakt."

Champions League
Ajax
1 - 6
Napoli

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties