Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rai Vloet: 'Ik was er gister tijdens de training al uit, dat ik dit zou doen'

Laatste update:

"Ik was er eigenlijk gister tijdens de training al uit, dat ik dit zou doen", begint Vloet voor de camera van ESPN. "Bij de laatste strafschoppen die ik nam, koos ik altijd vol overtuiging een hoek. Keepers gaan vrij vroeg naar een hoek, bij mijn penalty's. Vandaar koos ik ervoor om deze door het midden te chippen. Ik kijk ook beelden van de keeper en ik dacht: met deze stand gaat de keeper naar een hoek. Dus ik had de grootste kans door de bal door het midden te schieten. Misschien had ik 'm gewoon moeten schieten door het midden, in plaats van een panenka."

Vloet erkent tegenover TC Tubantia dat de uitvoering van de strafschop 'dramatisch' was. "Mijn excuses naar de hele club, supporters. De groep heb ik net al gedaan. Deze nederlaag reken ik mezelf wel aan. Ik voel me heel klote, want ik sta er om die penalty binnen te schieten. Het is mijn verantwoordelijkheid dat te doen en dat gebeurt niet. Uiteindelijk valt 'ie aan de andere kant wel."

Heracles-trainer Frank Wormuth zegt na het duel - dat werd beslist door een rake strafschop van Bram van Polen in blessuretijd - voor de camera van ESPN niet boos te zijn op Vloet. "Rai is teleurgesteld, denk ik. Hij weet wat hij gedaan heeft. We hebben ook zulke penalty's gezien die erin gaan. Maar als zo'n penalty er niet in gaat... Dit is vreemd. Maar ik ben niet boos."

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties