Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola: 'Als Cruijff praat, dan stopt iedereen met denken'

Laatste update:

Raiola is de zaakwaarnemer van onder meer Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli en Martin Jol en laatstgenoemde krijgt nogal wat kritiek van Cruijff over zich heen. Onterecht, meent Raiola. "Als Cruijff zegt dat de wereld plat is zegt iedereen 'oké', maar niemand vraagt zich af wat die demente eikel nou eigenlijk zegt. Heel De Telegraaf is gebaseerd op wat orakel Cruijff roept", haalt de zaakwaarnemer uit. "Frank de Boer kreeg van Real onlangs harder op z'n falie dan Martin Jol, maar heb jij Cruijff gehoord? Een momentopname, schreef hij. Ja, ja. Selectieve kritiek noem ik dat."

Raiola behartigt ook de belangen van Oussama Assaidi, die afgelopen zomer nog in beeld was bij Ajax. De Amsterdammers wilden echter niet aan de salariseisen van de aanvaller voldoen en Assaidi ging naar Liverpool. "Bij Ajax staat vast: tot zo ver gaan de salarissen en anders halen we alles uit de eigen jeugd", zegt Raiola. "Maar ik zeg alleen: neem je zo'n beslissing, dan draag je ook de consequenties. Een topper komt niet meer naar Ajax met dit salarishuis."

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Manchester City Manchester United verslaat in finale FA Cup
0
De Vrij trouwt met Doina Turcanu; Oranje-internationals aanwezig bij bruiloft
12
'Al-Hilal wil nooit eerder vertoonde operatie uitvoeren met bombastisch effect'
39
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kenneth Perez fileert Marco van Basten zonder specifiek zijn naam te noemen
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties