Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola countert: 'Ik wacht op excuses van fans en journalisten'

Laatste update:

"We zijn blij dat Donnarumma het verlangen heeft om te blijven", vertelde de Nederlandse Italiaan in gesprek met Radio CRC. "Ik wacht op excuses van fans en journalisten. Het is makkelijk om over anderen te praten. We hebben nooit om de aanvoerdersband gevraagd, het is ons aangeboden. We zijn het enige land waar fans denken dat ze de clubs runnen, dat is in het buitenland niet aan de orde. We moeten ons ontdoen van deze cultuur van angst voor de fans."

De 49-jarige zaakwaarnemer zag zaterdag Italië kansloos van Spanje verliezen in de onderlinge WK-kwalificatiewedstrijd. Raiola denkt niet dat Italië minder 'winnaars' heeft dan Spanje. "Maar als je volleybal tegen hen speelt, dan is het normaal dat je niks kunt doen. Als je na twintig minuten Isco en Marco Asensio in het Italiaanse team zet, zijn Lorenzo Insigne en Marco Verratti helemaal niet ondergeschikt aan hen. De fout was vanuit het tactisch oogpunt."

"We hebben het over een bondscoach (Giampiero Ventura, red.) die zegt dat hij op dit pad door wil gaan, die het niet uitmaakt dat alles fout gaat. Waar hebben we het over? We moeten het moderne voetbal van Spanje en Duitsland spelen", adviseert Raiola. "Maar praat niet over de individuele kwaliteiten, want als je kijkt naar de spelers zitten we op hetzelfde niveau."

-
Heeft Gianluigi Donnarumma de juiste beslissing genomen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
95
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties