Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola gebruikt voor het eerst in maanden Twitter vanwege 'controverse'

Laatste update:

"Ik wilde Balotelli, maar hij heeft bewezen dat hij met zijn houding buiten het veld te oppervlakkig en kinderlijk is. Laat ik duidelijk zijn: we gaan niet degraderen door Mario, het zou verkeerd zijn om dat te denken. Als een kind onbeleefd is, is dat de schuld van de ouders. Dus we moeten niet goed met hem zijn omgegaan", zo tekent FootballItalia op uit de mond van Cellino. De woorden van de preses van Brescia werden in Italië opgepikt als kritiek aan het adres van Balotelli, maar Raiola benadrukt dat Cellino juist de hand in eigen boezem steekt.

"Cellino heeft me persoonlijk verzekerd dat hij met zijn uitspraak kritiek levert op het management van de club richting Balotelli en niks met zijn familie te maken heeft. Woorden moeten altijd gelezen worden in de context. Geen controverse. Door zinnen uit de context te trekken, wordt er fake news gecreëerd", schrijft Raiola op Twitter. Het is de eerste keer sinds 17 februari dat de belangenbehartiger het medium gebruikt. Destijds wenste Raiola te benadrukken dat Paul Pogba geen 'eigendom' is van Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer.

Balotelli kwam afgelopen zomer bij Brescia terecht, waar hij zijn handtekening zette onder een tot 2022 lopend contract. In zijn eerste seizoen is de 36-voudig Italiaans international niet onbesproken, daar hij een aantal wedstrijden buiten de basiself werd gelaten en door een rode kaart twee duels moest missen. Balotelli, die in het verleden voor Internazionale, Manchester City, AC Milan, Liverpool, OGC Nice en Olympique Marseille speelde, was dit seizoen in negentien wedstrijden goed voor vijf doelpunten.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties