Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola haalt uit: 'Hij gebruikt 'Gigio' in zijn persoonlijke oorlog tegen mij'

Laatste update:

"Mirabelli heeft een persoonlijk probleem met mij en gebruikt Gigio nu om me aan te vallen. Hij gebruikt Donnarumma in zijn persoonlijke oorlog tegen mij. Ik wil er geen mediacircus van maken en ik wil ook niet dat het Donnarumma beïnvloedt. Ik zal op Mirabelli reageren op het juiste moment, op de juiste plaats. Gigio heeft niks misdaan, dus het is niet eerlijk om hem te gebruiken in deze oorlog tegen mij. Niemand vanuit de club heeft gereageerd op het spandoek dat woensdagavond te zien was", zegt Raiola in gesprek met La Gazzetta dello Sport.

"Moreel geweld, 6 miljoen euro per jaar en het contracteren van een parasietbroer? Ga nu, ons geduld is op", was er op het spandoek van de supporters van AC Milan te lezen. Raiola vervolgt: "Er lagen afgelopen zomer aanbiedingen die geen speler ter wereld had geweigerd. Maar Gigio en zijn familie maakten een keuze met het hart, ik moest die keuze respecteren. Het enige wat me nu interesseert, is dat men Donnarumma met rust laat. Dat zou ook de prioriteit van Mirabelli moeten zijn. Deze controverse ligt hem alleen juist goed."

"Het leidt de aandacht af van het echte probleem: zijn technische project. Ik heb niks tegen AC Milan, ik wens ze juist het beste", stelt de zaakwaarnemer. "Het is voor het Italiaanse voetbal juist belangrijk dat AC Milan het weer goed gaat doen. Ik lees veel onzin nu in de media en het is onzin om daarop te reageren. Sowieso reageer ik niet in het openbaar op contractzaken en als er echt wat zou zijn, zou ik wel met Marco Fassone gaan praten."

Donnarumma zelf heeft via Instagram voor het eerst gereageerd op de geruchten en het spandoek. "Het was een vreselijke avond, die ik niet had verwacht. Ik heb nooit gezegd of geschreven dat het morele geweld ten einde was op het moment dat ik bijtekende. Ondanks alles kijk ik uit naar de volgende wedstrijd... Forza Milan!"

Snap jij de woede van de supporters van AC Milan?

Meer nieuws

RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
8
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
45
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
5
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties