Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola haalt uit: 'Ik geef geen reet om een recordsom bij een transfer!'

Laatste update:

Raiola is druk bezig zijn cliënt terug te krijgen bij United, dat hem jaren geleden gratis zag vertrekken naar Juventus. Dat er een recordbedrag gemoeid is met de naderende transfer maakt de Nederlandse Italiaan niets uit. "Ik geef geen reet om recordbedragen", zegt Raiola in Corriere dello Sport. "De kranten schrijven dat Pogba het record kan vestigen, maar ik heb dat al ervaren met Zlatan Ibrahimovic en Pavel Nedved."

"Ik wil slechts het beste voor mijn spelers, dus ook voor Pogba. Ik antwoord verder aan niemand en ik praat niet over mijn zaken. Sommige zaken bespreek ik alleen met cliënten, zij weten hoe die dingen gaan", aldus Raiola.

Denk je dat Paul Pogba's transfersom een nieuw wereldrecord zal zijn?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties