Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola heeft goud in handen met tiener: 'Hij is 170 miljoen euro waard'

Laatste update:

Na een serie matige resultaten besloot coach Sinisa Mihajlovic om de tiener voor de leeuwen te gooien. Dat ging ten koste van de Spaanse routinier Diego López. Voorlopig voldoet Donnarumma aan de verwachtingen: hij wordt in eigen land voortdurend genoemd als de natuurlijke opvolger van naamgenoot Gianluigi Buffon, die met zijn 37 jaar niet meer al te lang voor de boeg heeft op het hoogste niveau.

Raiolo beseft dat hij goud in handen heeft met de jonge goalie. "Hij is een kunstwerk. Hij is 170 miljoen euro waard", maakt de spelersmakelaar duidelijk in een interview met Premium Sport. "Gianluigi heeft een geweldige toekomst voor zich. Hij is een fantastische knul. Ik weet zeker dat hij het overal goed zal doen. Hij is nu al een kleine kampioen, maar hij kan een groot kampioen worden."

Donnarumma gaf onlangs al te kennen dat hij grote ambities heeft. "Het is mijn droom om de eerste keeper van de nationale ploeg te worden, ik wil in de voetsporen van Buffon treden, iedereen zou zijn carrière wel willen hebben. Ik moet nu alleen rustig en nuchter blijven. Daarnaast moet ik mij natuurlijk op vele punten verbeteren, dat weet ik dondersgoed", zei hij in een recent interview.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties