Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola: 'Het is het perfecte huwelijk en het gaat nog steeds heel erg goed'

Laatste update:

De Nederlands-Italiaanse spelersmakelaar vertegenwoordigt Pogba zakelijk en zegt tegen Radio Deejay dat contractverlenging op dit moment niet aan de orde is. "Waarom zouden we? Hij heeft al een goed contract. Juventus is de enige club waarin we geïnteresseerd zijn. Tot nu toe heb ik van andere clubs niets vernomen, dus zo lang dat niet gebeurt hoeft er ook niets gedaan te worden", zegt Raiola.

"Zijn samenwerking met Juventus is het perfecte huwelijke en het gaat nog steeds heel erg goed. Antonio Conte en de club zijn heel belangrijk in Pauls groeiproces. Het is een speciale jongen en hij wil niet gestoord worden bij wat hij doet, want hij heeft zich bepaalde doelen gesteld en die wil hij bereiken, dit seizoen. Dan bedoel ik de Scudetto en de Europa League, waarvan de finale in Turijn is", licht Raiola toe.

"Het gebeurt niet zo vaak dat je in eigen huis een Europese prijs kunt pakken", weet ook de zaakwaarnemer van de Fransman. Hij staat erom bekend dat hij zijn cliënten graag vergelijkt met bekende kunstvoorwerpen en dat is richting Pogba niet anders. Gevraagd naar een vergelijking zegt Raiola: "Laat ik het zo zeggen: als de Mona Lisa op een dag toch te koop komt, zal het niet moeilijk zijn een koper te vinden."

Zie jij Paul Pogba in de zomer van club veranderen?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
0
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
55

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties