Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola: 'Hij blijft zeker, hij heeft zich naar mijn mening aangepast'

Laatste update:

Sky Sports vroeg woensdag aan Raiola of Balotelli in de zomermaanden naar een andere club zal vertrekken. "Nee, hij blijft zeker. We hebben gesprekken met Liverpool gehad en hij zal vast en zeker blijven." Manager Brendan Rodgers suggereerde afgelopen seizoen dat hij en de aanvaller moeite hadden om zich aan te passen aan ieders werkwijze. "Hij heeft zich naar mijn mening aangepast", zo counterde Raiola. "Maar ik kan niet in naam van Rodgers praten, dat is iets wat Rodgers zelf moet doen. Maar ik denk dat Mario zich wel heeft aangepast."

In de optiek van Raiola heeft Balotelli er na de uitspraken van Rodgers alles aan gedaan om een rol van betekenis te spelen. "Ik heb diverse malen met de club gesproken en ze zijn blij met zijn inzet en professionaliteit. Natuurlijk is het zo dat hij beter moet gaan presteren, maar ik weet zeker dat daar komend seizoen sprake van zal zijn." Balotelli, 24 jaar, kwam vorig jaar zomer voor dik twintig miljoen euro over van AC Milan. De aanvaller speelde slechts zestien Premier League-duels en kwam daarin niet verder dan een schamel doelpunt.

Denk jij dat Mario Balotelli ooit een succes zal worden op Anfield?

Meer nieuws

Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
5
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
9
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
24
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
93

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties