Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola: 'Hij is gegroeid en zijn prijskaartje ook, 100 miljoen is niet genoeg'

Laatste update:

De Nederlands-Italiaanse belangenbehartiger is van mening dat de kampioen van de Serie A er goed aan heeft gedaan om de middenvelder niet te verkopen. "Juve heeft de slag van de zomer geslagen door Pogba te houden", vertelt Raiola aan Tuttosport. "Manchester United heeft meer dan elke andere club te veel betaald, met de tachtig miljoen euro voor Anthony Martial, dus ook AS Monaco heeft het goed gedaan op de transfermarkt", geeft de spelersmakelaar de werkgever van Louis van Gaal een veeg uit de pan, alvorens te vervolgen over Pogba.

"Wat de kansen zijn dat hij ook volgend seizoen blijft? Dat weten we nog niet. Paul zal zijn keuze maken op basis van de aanbiedingen die hij krijgt en op basis van zijn gevoel. Dat was afgelopen zomer ook al het geval." Clubs die de Frans international willen inlijven, zullen in ieder geval vermogend moeten zijn, benadrukt Raiola. "De speler is gegroeid en daarmee ook zijn prijskaartje, dus honderd miljoen euro zal denk ik niet genoeg zijn."

Denk je dat Paul Pogba volgend seizoen nog bij Juventus voetbalt?

Meer nieuws

John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
14
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
11
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
74
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties