Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola in bijzijn van Haaland senior gespot op vliegveld Barcelona

Laatste update:

Laporta liet tijdens de verkiezingscampagne in aanloop naar de presidentsverkiezingen op 7 maart al weten erg gecharmeerd te zijn van Haaland, die in Dortmund vastligt tot de zomer van 2024. De preses bracht toen ook naar buiten dat de financiën geen enkel probleem zouden zijn. Een enigszins opvallende opmerking, daar Barcelona de negatieve gevolgen van de coronacrisis in op financieel vlak zeer zeker ondervindt. ESPN wist vorige week vrijdag te melden dat Dortmund minstens 180 miljoen euro verlangt voor de Noorse topschutter, een bedrag dat momenteel onhaalbaar lijkt voor de Catalanen.

Volgens Sport heeft Laporta inmiddels een akkoord gekregen van de directie van Barcelona om de deal voor Haaland rond te maken. De teruggekeerde voorzitter hoopt te profiteren van zijn goede werkrelatie met Raiola, die de topspits eventueel ook bij Manchester City kan onderbrengen. Manager Josep Guardiola ziet in Haaland namelijk de ideale opvolger van Sergio Agüero, die afgelopen maandag zijn afscheid aankondigde bij de koploper in de Premier League.

Diezelfde Agüero werd gelijk al genoemd bij Barcelona, al zou trainer Ronald Koeman volgens Mundo Deportivo de voorkeur geven aan Memphis Depay. Woensdag echter kwam de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano met het verhaal dat Agüero wel degelijk op het lijstje staat van Barcelona. De Argentijnse spits is naar verluidt een serieuze optie en de gesprekken tussen beide partijen zouden reeds zijn geopend. Door de ontwikkelingen van donderdag is het echter afwachten of er een definitief akkoord wordt bereikt, nu Laporta zijn pijlen lijkt te richten op Haaland.

Denk jij dat Erling Braut Haaland bij Barcelona past?

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
4
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
7
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
16
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties