Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola kondigt persconferentie aan; nieuwe wending in Donnarumma-soap

Laatste update:

Eerder deze week verraste Milan met de mededeling dat Donnarumma zijn contract niet gaat verlengen. De achttienjarige keeper ligt nog vast tot de zomer van 2018. Vermoedelijk liep de deal niet stuk op een meningsverschil omtrent het salaris, maar vanwege clausules die Raiola in het contract wilde. Het zou bijvoorbeeld gaan om een bepaling waarin zou staan dat Donnarumma voor tien miljoen euro kan vertrekken, als Milan de Champions League niet haalt.

De breuk leek niet meer te lijmen, maar volgens Il Giornale geeft de club nog niet op. Sportief directeur Massimiliano Mirabelli vliegt binnenkort naar Polen, waar Donnarumma actief is op het EK Onder-21. De beleidsbepaler gaat enkele wedstrijden bezoeken en hoopt de jonge keeper van mening te doen veranderen. Sinds de verklaring van Milan over de intenties van Donnarumma wordt hij gelinkt aan onder meer Real Madrid, Juventus en Paris Saint-Germain.

Acht je het mogelijk dat Gianluigi Donnarumma toch bijtekent?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties