Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola lacht om geruchten over sterspeler: 'Dat is onmogelijk'

Laatste update:

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de sterspeler van Paris Saint-Germain, kan daar alleen maar om lachen: "Ik begrijp niet waarom er in de afgelopen dagen zo veel is gesproken over een terugkeer van Ibrahimovic naar Milan", zegt hij. "Ik weet niet in welke taal ik het moet zeggen, maar ik blijf het maar herhalen: Zlatan zal niet terugkeren naar Milan, dat is gewoon onmogelijk."

De inmiddels 33-jarige Ibrahimovic maakte 56 doelpunten in 85 wedstrijden voor Milan, voordat hij in 2013 de overstap maakte naar PSG. De Zweed werd in zijn eerste twee seizoenen in Frankrijk direct kampioen én gekozen tot beste speler van de competitie; dit voetbaljaar staat PSG vlak voor het einde weer bovenaan en Ibrahimovic is opnieuw genomineerd voor de prijs voor beste speler van de Ligue 1. Zijn contract in het Parc des Princes loopt nog ruim een jaar door, tot de zomer van 2016.

Denk je dat Zlatan Ibrahimovic in de zomer vertrekt bij Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
3
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
10
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties