Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola legt uit: 'Achteraf had Bouy beter bij Ajax kunnen blijven'

Laatste update:

In een groot interview met het Algemeen Dagblad krijgt Raiola de vraag voorgelegd of er voor Ricardo Kishna niet eenzelfde scenario dreigt als voor Bouy, wanneer er een breuk zou worden geforceerd met de Amsterdammers. "Achteraf had Bouy beter bij Ajax kunnen blijven", reageert de Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer. "Dat durf ik nu best te zeggen. Maar wat mensen misschien niet weten: Ouasim wilde helemaal niet weg."

"Hij vond bij Frank de Boer echter geen vertrouwen, geen warmte, geen uitleg en geen communicatie. Ik heb toen in januari aan Ajax gevraagd: willen jullie dat hij blijft of moet-ie weg? Er kwam geen duidelijk antwoord. Weg dus. Ik heb Ouasim niet weggebracht, dat heeft Ajax zelf gedaan. Ik heb alleen gefaciliteerd dat hij naar de best mogelijke club kon. Dat werd Juventus", zegt Raiola ter verdediging in de ochtendkrant.

Een andere cliënt van de bekende spelersmakelaar is Oussama Assaidi. Die maakte in het seizoen 2011/12 furore bij sc Heerenveen, samen met Bas Dost en Luciano Narsingh. Dost verkaste naar VfL Wolfsburg, Narsingh trok naar PSV en Assaidi zelf mocht aan de slag bij Liverpool. De Engelsen betaalden miljoenen voor de vleugelaanvaller, maar verder dan vier invalbeurten in de Premier League kwam Assaidi uiteindelijk niet. Hij werd tweemaal verhuurd aan Stoke City en speelt nu voor Al-Ahli in de Emiraten.

Raiola vindt dat Bouy en Assaidi niet mislukt zijn, zegt hij. De twee zijn financieel onafhankelijk geworden en hoewel dat niet leidend is, zegt het wel iets over hun carrières. "Brendan Rodgers wilde Assaidi dolgraag hebben, wist alles over hem. Ik bedoel maar: wat is te voorzien? Wat is werkelijk te voorspellen in deze wereld", aldus de zaakwaarnemer.

Mino Raiola in de arm nemen is verstandig, als voetballer

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
10
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
20
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
32
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties