Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola: 'Meerdere topclubs hebben geprobeerd hem te halen'

Laatste update:

"Meerdere clubs, inclusief de absolute topclubs, hebben geprobeerd hem aan te trekken", laat Raiola weten aan RMC. "Hij bleef bij Paris Saint-Germain, omdat zijn hart hem vertelde dat hij moest blijven. Hij heeft zich altijd goed gevoeld in Parijs. Als ze hem willen kopen kan dat wel, maar ze doen het niet."

"Daar heeft Blaise geen problemen mee. Het heeft dan ook geen zin om het te hebben over de transferperiode, omdat hij prijzen wil pakken met Paris Saint-Germain", klinkt het. Chelsea zou een van de clubs zijn die de 28-jarige Matuidi wil hebben; hij kost circa 25 miljoen euro.

Meer nieuws

Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
2
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
2
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
40
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties