Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola weidt uit over Depay en Pogba: 'Sir Alex noemde me een 'twat''

Laatste update:

"Memphis en Martial kwamen toen en ze zeiden: 'Moeten wij Manchester United, een voetbalreus, dragen?' Daarom zei ik tegen United dat ze iemand als Zlatan moesten halen om de balans te herstellen", legt Raiola uit in gesprek met de Financial Times. In diezelfde zomer was Raiola ook al bezig met de transfer van Paul Pogba; de zaakwaarnemer spendeerde in totaal twee jaar aan zijn missie om de middenvelder terug te laten keren op Old Trafford.

Van 2014 tot 2016 was de Nederlands-Italiaanse belangenbehartiger bezig met de deal. "Hij kon ook naar Real Madrid en Barcelona. Real had echter net de Champions League gewonnen en bij Barcelona draait alles al om Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez", blikt Raiola terug op medio 2014. De duurste speler aller tijden was in 2012 juist vertrokken bij United, waar zijn talent niet op waarde werd geschat. Raiola weet nog goed hoe die transfer naar Juventus verliep.

Toenmalig trainer Sir Alex Ferguson wilde de Fransman een nieuw contract laten tekenen. De Schot wilde niet met Raiola praten zonder dat Pogba erbij was, dus moest de zaakwaarnemer hem gaan halen. "Jij wil dit contract niet tekenen?", zou Ferguson vervolgens hebben gevraagd. Pogba reageerde volgens Raiola door te zeggen dat het contract onder de toenmalige voorwaarden niet getekend zou worden. Raiola vond dat Pogba meer geld zou moeten verdienen. "You're a twat", zei Ferguson vervolgens tegen de belangenbehartiger, aldus Raiola.

Geloof je de versie van Mino Raiola over het gesprek met Sir Alex Ferguson?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
17
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties