Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola wilde transfer blokkeren: 'Ik vond Juventus niet de juiste keuze'

Laatste update:

"Dat weten veel mensen niet, maar in die tijd stonden clubs uit de Serie A niet bekend om het ontwikkelen van jonge spelers. De laatste was Paolo Maldini in 1985 bij AC Milan geweest. Ik vond het gewoon niet de juiste keuze. Hij ging naar Juventus en ik zei dat onze samenwerking derhalve niet goed was begonnen, dat hij niet luisterde naar wat ik hem vertelde. Hij zei: 'het is niet dat ik niet luister, maar ik kies altijd de moeilijkste weg. Dat wil ik gewoon'.

Raiola vond het dan ook niet verrassend dat Pogba met zijn terugkeer op Old Trafford opnieuw niet voor de makkelijkste weg koos. "Hij wist dat hij hier geen Champions League zou spelen en dat er dus een nog grotere uitdaging lag. Pogba geeft nooit op. Ik stel overigens wel vast dat ze meneer Ferguson 'Sir' noemen, maar ik zou ook een 'Sir' moeten zijn omdat ik Pogba teruggebracht heb", glimlacht de Italiaanse Nederlander.

Valt Paul Pogba tot dusver mee of tegen bij Manchester United?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties