Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Raiola ziet slechts twee kandidaten voor De Ligt in 'beslissende slag''

Laatste update:

Barcelona verzekerde zich eerder voor maximaal 86 miljoen euro al van de komst van Frenkie de Jong en de kampioen van Spanje heeft ook nog andere transferdoelwitten voor deze zomer. Barça kan daardoor, in wat Sport beschrijft als de 'beslissende slag' tussen vijf grootmachten, niet aan de eisen van Raiola voldoen.

De belangenbehartiger zou wel te spreken zijn over de aanbiedingen die hij op zak heeft van Liverpool en Paris Saint-Germain, waarbij vooral het bod van de Franse grootmacht hem zeer kan bekoren. The Reds lijken op sportief vlak echter meer tot de verbeelding van De Ligt te spreken, daar zij door de Spaanse sportkrant worden omschreven als 'de grootste concurrent voor Barcelona op dit moment'.

Naast de drie bovengenoemde clubs zouden ook Juventus en Manchester United nog altijd dromen van de komst van De Ligt, maar hun aanbiedingen of sportieve plannen kunnen het kamp van de jonge verdediger niet bekoren. Andere potentiële gegadigden als Manchester City en Bayern München lijken zich er inmiddels bij neer te hebben gelegd dat zij naast De Ligt zullen grijpen. De verwachting is dat de verdediger na afloop van de Nations League met Oranje snel met duidelijkheid zal komen.

Welke club van deze vijf lijkt jou de beste keuze voor Matthijs de Ligt?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties