Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rakitic informeert teamgenoten Sevilla over vertrek en stapt snel in vliegtuig

Laatste update:

"Ivan Rakitic heeft Sevilla, de club en zijn teamgenoten laten weten dat hij op het punt staat om te vertrekken", aldus Romano in zijn post op X. "Rakitic heeft besloten om de overstap te maken naar Al-Shabab uit Saudi-Arabië."

"Het is nu tijd voor de formele stappen. De medische keuring staat ingepland voor dit weekend. Het reizen naar Saudi-Arabië gebeurt waarschijnlijk op maandag. Here we go volgt snel", aldus de Italiaan.

Daarmee lijkt er na 3,5 jaar een einde te komen aan de tweede periode van Rakitic bij Sevilla. Eerder stond hij al tussen 2011 en 2014 onder contract bij die club, dat hem over had genomen van Schalke 04.

Zijn grootste successen beleefde Rakitic echter bij FC Barcelona. Bij die club stond hij zes jaar onder contract en won hij onder meer de Champions League, de Europese Supercup en vier Spaanse landstitels.

Dit seizoen was Rakitic gewoon nog een vaste kracht bij Sevilla. Hij speelde er deze jaargang 27 duels, waaronder twee tegen PSV in de groepsfase van de Champions League.

Bij Al-Shabab, dat momenteel elfde staat in de Saudi Pro League, is Yannick Carrasco de bekendste naam. De Belg ruilde begin september Atlético Madrid in voor de Saudische club.

Meer nieuws

Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
144
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
18
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
24
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
12
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
67
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
32

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties