Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rakitic wacht komst van Frenkie de Jong af: 'Goede vraag voor de voorzitter'

Laatste update:

Rakitic weet dat hij door de media als hét slachtoffer van de komst van De Jong is aangewezen. "Ik wil bij Barcelona zijn en, als ik kán verlengen, hier nog méérdere jaren zijn", benadrukte de middenvelder, die bezig is aan zijn vijfde seizoen in dienst van de Catalanen. "Ik ben heel gelukkig bij Barcelona en dat weet iedereen. Op de eerste plaats de voorzitter. Ik heb daar verder niets aan toe te voegen."

Hoe Barcelona eruit kan zien met Frenkie de Jong in de ploeg

De zomerse komst van Frenkie de Jong betekent een extra troef voor Barcelona op het middenveld. Maar hoe gaat de regerend landskampioen van Spanje vanaf komend seizoen spelen?Lees artikel

Rakitic werd echter voortdurend met vragen over de komst van De Jong en de gevolgen hiervan voor zijn persoon bestookt. "Of het een moeilijke situatie voor mij zal zijn? Dat is een goede vraag voor de trainer of voor de voorzitter. De mensen die mij kennen weten dat ik alleen maar wil spelen. Ik wacht de situatie rustig en met veel zin af. Ik ben dertig jaar en ik ben bezig aan de beste periode in mijn loopbaan."

"Ik wil van voetbal genieten en nogmaals, als het kán, mijn contract verlengen en nóg meer jaar hier zijn. En bovendien een geweldig seizoen draaien en veel prijzen winnen." Rakitic verscheen dit seizoen in 18 van de 21 competitieduels in de basis en viel tweemaal in. In de groepsfase van de Champions League maakte hij zesmaal deel uit van het basiselftal en maakte hij in vier van deze duels de negentig minuten vol.

Wie denk je dat komend seizoen meer minuten gaat maken voor Barcelona?

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
31
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
16
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties