Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raúl prijst Oranje-international: 'Die snelheid, die balcontrole… uitmuntend'

Laatste update:

Met name het spel van Nederland kan Raúl bekoren. "De eerlijkheid gebiedt me te bekennen dat ik de Nederlanders het indrukwekkendst vind spelen van de vier Europese landen die nog meedoen. Even afgezien van de controverse over het winnende doelpunt tegen Mexico maken de Nederlanders echt een heel soepel WK door. Robin van Persie maakt ze makkelijk, maar Robben is echt uitmuntend bezig."

"Drie doelpunten al, en dan die snelheid, die balcontrole, die gave om het verloop van een wedstrijd te veranderen…", zegt Raúl complimenteus. "Bij dat alles maak ik dan wel de opmerking dat hij ook graag en snel naar het gras gaat, maar hij is wel het hoogtepunt van dit toernooi." De 102-voudig international van Spanje, die 44 doelpunten maakte, denkt dat Oranje het zaterdag lastig zal krijgen tegen Costa Rica.

"Ze zullen flink wat weerstand krijgen. Bovendien heeft Nederland achterin wel wat zorgen, net zoals op het middenveld met de absentie van Nigel de Jong. Mexico speelde een heel open wedstrijd tegen ze en dat zette Nederland onder druk", aldus Raúl. Hij weet echter ook dat Nederland veel zelfvertrouwen heeft. "Colombia en Nederland zijn de enige teams die het vier keer in negentig minuten geklaard hebben."


FIFA World Cup
Nederland
0 - 0
Costa Rica
Is Arjen Robben de beste speler van het WK 2014?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties