Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raúl wil niets weten van crisis: 'Ze waren slechts aan het struikelen'

Laatste update:

"Ze waren even aan het struikelen, maar zijn op weg naar de titel gewoon van eigen kracht uit blijven gaan. Ze hebben de kwaliteiten om te winnen", aldus Raúl, die weet dat de voorsprong van Barcelona en runner-up Atlético Madrid op Real Madrid één punt bedraagt. "Real doet het nu erg goed en is in staat om tot het einde van het seizoen verenigd te blijven en om het kampioenschap mee te doen. Het zijn spelers met karakter."

"Ze hebben een goede ploeg en de supporters zijn tevreden over wat ze de laatste weken zien. Het zijn gewoon geweldige spelers", gaat Raúl verder. "Cristiano Ronaldo heeft een onberispelijke staat van dienst bij Real en Gareth Bale is ook een fantastische speler die het uitstekend doet en zijn rol goed kent. Ze doen het erg goed en het is belangrijk dat niet alleen zij, maar ook de rest van het team met elkaar verenigd is."

Wie eindigt hoger in de competitie, denk je?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
9
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties