Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ralf Seuntjens: 'Misschien zeg ik weer te veel, het is één grote teringzooi'

Laatste update:

"Dramatisch", aldus Seuntjens, die deze zomer overstapt naar NAC Breda. "Ik heb hier een geweldige tijd gehad de afgelopen twee jaar. We hebben goed gepresteerd, vanaf de winterstop helaas minder. Waar dat mee te maken heeft, weet ik niet. Misschien was het het systeem, misschien de vorm. Ik sluit af in mineur. Vandaag knokken we ons terug tot 2-1 en daarna kregen we twee goals tegen die we niet tegen horen te krijgen. Misschien zeg ik weer te veel. Het is één grote teringzooi."

Seuntjens, die woensdag nog fel afgaf op tegenstander Helmond Sport, wil de nadruk vooral op zijn eigen falen leggen. "Twee jaar hier bij een schitterende club gezeten, fantastisch. Maar we hebben de doelstelling niet gehaald. Vorig seizoen weet iedereen hoe dat kwam, maar dit seizoen hebben we het aan onszelf te wijten. We moeten hand in eigen boezem steken. Dit is puur voor mezelf, dat ik gefaald heb, omdat ik niet gepromoveerd ben met De Graafschap. Ik heb slecht gespeeld. Ik heb verschillende dingen niet goed gedaan. Ik heb geen goals gemaakt. Ik heb gewoon gefaald. Of ik in de kleedkamer ben geweest? Ja, daar kon je een speld horen vallen."

Ted van de Pavert
Ook aanvoerder Ted van de Pavert reageert na afloop van de uitschakeling in de play-offs hevig teleurgesteld. "In acht dagen geven we hele seizoen weg, daar komt het op neer", concludeert de verdediger van De Graafschap. "Het waren afgelopen week allemaal klappen, maar we hebben het niet alleen in de laatste week laten afweten. Over het hele seizoen gezien hebben we qua veldspel te weinig progressie geboekt."

Mike Snoei
Trainer Mike Snoei zegt dat de nederlaag tegen Roda JC als een knock-out aankomt. "Vooral omdat we ons aardig hersteld hadden", aldus de coach. "In de 72ste minuut stonden we met 2-1 voor nadat we met 0-1 waren achter gekomen. We knokten ons prima terug in de wedstrijd. We voetbalden ook wat beter dan de laatste tijd. We kregen zelfs nog een aardige kans met de 3-1, maar dan glijd het toch uit je handen."

Meer nieuws

Stéphanie Frappart wordt aangevallen na finale: politie moet redding brengen
5
Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
6
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
9
Tjaronn Chery verlaat Eredivisie en tekent voor twee jaar bij nieuwe club
16
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Leonardo Bonucci (37) speelt zondag zijn laatste wedstrijd als profvoetballer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties