Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ralf Seuntjens openhartig over ziekte: 'Bro, you have got cancer man'

Laatste update:

"Het is bizar eigenlijk, ja", opent Seuntjens in het bijzijn van zijn broer Mats. "Je gaat naar Japan, toch een droom die uitkomt. Eerst NAC, daarna Japan. Op 4 mei speelde ik nog een wedstrijd en kreeg ik twee tikken op mijn schouderblad. We wonnen met 1-0 en scoorde nog. Ik bleef last houden van mij schouderblad, toen kwamen ze terug en zeiden ze: 'Wat wil je?' Van mij hoefde er geen scan gemaakt te worden. Maar daar (in het ziekenhuis, red.) zeiden ze: 'Nee, we gaan gewoon die scan maken.' Toen maakten ze een scan en dan zit je in de wacht."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De aanvaller vertelt hoe hij de doktoren druk heen en weer zag lopen in de gang. "Toen zei ik nog tegen mijn tolk: 'Zo, dat is geen best nieuws dat die persoon gaat krijgen.' Toen werden we binnen geroepen en sta je tegenover een groep artsen, wijst er één iets aan en begon mijn tolk naast me te huilen. Ik kijk hem aan en mijn eerste gedachte was dat mijn schouderblad doormidden lag, of dat ik een pees had afgescheurd. Ik dacht: misschien einde seizoen. Toen kwam de tolk vijf minuten later terug, ik weet niet of het echt zo lang was, en zei hij: 'Bro, you have got cancer man.' Dan verlaat je de kamer en weet je het even niet meer."

Voor Seuntjens was zijn avontuur in Japan zijn eerste buitenlandse avontuur in zijn loopbaan. In 2011 maakte hij de overstap van RBC Roosendaal naar FC Den Bosch, waar hij de bijnaam Seun of God kreeg. Na Telstar, VVV-Venlo en De Graafschap kwam Seuntjens in 2021 bij NAC Breda terecht. Daar vertrok hij in 2022 om zijn langgekoesterde buitenlandse droom achterna te jagen. Begin mei kwam daar dus abrupt een einde aan.

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
26
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
11
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
36
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
16
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties