Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ramaj laat goede indruk achter tijdens debuut: 'Keepte met lef uit zijn doel'

Laatste update:

Hoewel Ramaj een remise van Jong Ajax niet kon voorkomen, is Vos tevreden over de goalie. "Ik was heel erg blij met de rust die hij had, hoe dominant hij was bij hoge ballen, hoe hij voetballend zijn keuzes maakte en hoe hij met lef uit zijn doel keepte. Hij heeft het ingevuld op de manier waarvan ik hoopte dat hij het zou invullen." Ramaj, die door Mislintat voor miljoenen werd opgepikt bij Eintracht, speelde sinds zijn komst naar Amsterdam nog geen officiële wedstrijd in de hoofdmacht van Ajax.

Meer: Van ‘t Schip over scheids na twee 'dubieuze' penalty's: 'Volgens mij...' | Kraay weet voldoende en trekt nu al conclusie: ‘Die gaat weg bij Ajax, toch?’

Nu Remko Pasveer terug is van zijn polsblessure en Jay Gorter de voorkeur geniet onder de lat bij Ajax, maakt Ramaj dus minuten in het beloftenelftal. Of dat de komende weken vaker gaat gebeuren zal moeten blijken. Ramaj zat tijdens de gestaakte Klassieker tegen Feyenoord (0-3 tussenstand) nog 'gewoon' bij de selectie van trainer Maurice Steijn. Het is dan ook aannemelijk dat de doelman tijdens het restant van woensdagmiddag wederom plaatsneemt op de Amsterdamse bank.

Anass Salah-Eddine, die in het teleurstellende duel met Feyenoord eindigde als linksback, stond maandagavond tegen Eindhoven opvallend genoeg in de basis bij Jong Ajax. Gezien de reglementen moet hij indien fit ook woensdag aantreden wanneer het duel hervat wordt. Dat zorgt voor een interessant dilemma voor Steijn, die eerder dit seizoen nog aangaf niet tevreden te zijn over de prestaties van Salah-Eddine. Het is dus de vraag of hij de linkspoot, die tijdens zijn invalbeurt een onwennige indruk achterliet, laat staan of direct weer wisselt.

Eerste Divisie
Jong Ajax
1 - 1
FC Eindhoven
Moet Ramaj een kans krijgen in de hoofdmacht van Ajax?

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
10
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
21
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
47
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties