Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ramos adviseert Barcelona: 'Je weet nooit hoelang dit zo blijft doorgaan'

Laatste update:

De verdediger van Real is vastberaden om Barcelona een halt toe te roepen. "Het deed erg veel pijn om een Clásico op die manier te verliezen", zei Ramos. "Nu moeten we vergeten wat er is gebeurd en ervoor zorgen dat we geen punten meer verspelen in de competitie. Barcelona moet genieten van het succes, want je weet nooit hoelang dit zo blijft doorgaan."

In de strijd om het kampioenschap zijn veel ogen bij Real gericht op Cristiano Ronaldo, die Hugo Sánchez afgelopen weekend afloste als nummer drie op de topscorerslijst aller tijden van de Primera División. "Ik ben blij dat ik ben ingehaald door zo'n grote speler en door een speler van Real", zegt Sánchez. "Maar ik heb het idee dat hij niet echt blij is met de spitspositie, hij voelt zich daar niet goed. Hij heeft de kwaliteiten om te slagen als spits, maar ik vind hem beter vanaf de zijkant."

Denk je dat Real Madrid Barcelona nog kan inhalen in de strijd om de titel?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
0
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
5
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties