Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ramos hield hoofd erbij: 'Ik werd gezocht door de spelers van Atlético'

Laatste update:

Ramos stond op scherp en volgens de verdediger hadden de spelers van Atlético het op hem gemunt. "Ik werd gezocht door de spelers van Atlético, omdat ze wisten dat ik bij een gele kaart de halve finale zou moeten missen. Op een andere dag was het anders geweest, maar ik wilde me nu nergens mee bemoeien. Ik heb ook geen confrontaties gehad in de catacomben", laat hij weten via de officiële kanalen van zijn club.

De international hield zijn hoofd erbij en was betrokken bij een beslissend moment: Arda Turan ging op hem door en de middenvelder van Atlético Madrid kreeg bij die actie zijn tweede gele kaart. "Je kon zijn noppen duidelijk zien. Al met al was het een magische nacht tegen een toptegenstander, de kampioen van de Primera División. In de voetballerij krijg je altijd een kans op revanche en dit voelde heerlijk."

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties