Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ramos: 'Ik weet niet of er contact was, ik heb de beelden nog niet gezien'

Laatste update:

Adriano ging weliswaar erg theatraal naar de grond, maar er leek wel degelijk sprake te zijn van contact. "Ik weet niet of er contact was, ik heb de beelden nog niet gezien", zei Ramos kort na afloop. "Ik kan het moment niet meer goed herinneren, maar wij zijn de verdiende winnaars." Daar was Aitor Karanka het mee eens: "Iedereen heeft laten zien dat zij het waard zijn om voor Real te spelen. We willen op deze manier doorgaan en hopen dinsdag op een goed resultaat tegen Manchester United."

Jordi Roura, de interim-manager van Barcelona, leek ook wel te kunnen leven met de uitslag: "Het is altijd moeilijk om iets te halen uit het Bernabéu en dat was nu ook zo. Ik ben tevreden over wat mijn spelers hebben laten zien en we kwamen dicht bij een punt, maar het mocht niet zo zijn. De penalty? Ik denk dat de beelden voor zich spreken, maar we moeten niet naar de scheidsrechter wijzen."

Dat laatste deed Victor Valdés wel: de keeper van Barcelona was woedend over de niet gegeven penalty en belaagde na afloop scheidsrechter Miguel Angel Perez Lasa, wat hem op een rode kaart kwam te staan. Op Twitter verscheen het gerucht dat Valdés de arbiter in de kleedkamer nogmaals had aangevlogen en dat hij naar het politiebureau van Madrid was gebracht, maar dat gerucht is niet waar.

-
Barcelona had een penalty verdiend

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na oliedomme actie door medesupporters (!) in elkaar geslagen
0
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
64
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
19
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties