Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ramos: 'Mijn geweten is schoon, de ontvangst kan me niets schelen'

Laatste update:

"Ik stap nooit het veld op met de intentie om een andere prof te blesseren, dus mijn geweten is schoon. Ik ben hier gekomen om te winnen met Spanje en het kan me niets schelen wat de mensen zeggen of hoe ik word ontvangen", vertelt hij aan Sky Sports. Spanje kende een teleurstellend verlopen WK en Ramos hoopt dat zijn ploeg dit tijdens de start van de Nations League achter zich kan laten.

"Spanje is de afgelopen jaren een aantal niveaus gezakt en het is ons doel om datgene wat ons eerst overwinningen bezorgde terug te krijgen. De coach en de spelers hebben een grote uitdaging voor zich liggen. We hebben veel ambitie, maar we moeten het nu ook laten zien. We willen dat de wereld weer verliefd op ons wordt."

De voorbereiding op het treffen met Engeland betekende ook de eerste week van Luis Enrique als bondscoach en Ramos hoopt dat zijn ploeg kan doen wat de trainer verlangt: "De coach heeft ons gevraagd om deze week extra op te letten, aangezien alles nieuw was. We hebben een aantal teamgesprekken gehad, veel gepraat en hard gewerkt. We hebben veel nieuwe informatie ontvangen en nu proberen we dat door te vertalen naar het veld zodat de fans weer kunnen genieten."

Wat verwacht jij van Engeland - Spanje?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
5
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
14
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties