Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ramos reageert gevat op Piqué-tweet: 'En de wedstrijd tegen PSG dan?'

Laatste update:

Toen Ronaldo in de verlening in buitenspelpositie de 2-2 tegen de touwen werkte, twitterde Pique '...'. De Barcelona-verdediger staat bekend om zijn uitgesproken mening en aversie tegen Real Madrid. Hoewel de betekenis van zijn tweet onbekend is, kan iedereen wel raden wat hij hiermee bedoelt. "Hij moet de klok maar eens terugdraaien naar de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. Ik ben benieuwd hoe hij dan over de arbitrage denkt", reageert Ramos tegenover Marca. De Spaans international doelt hiermee op de return in de achtste finales van de Champions League tussen Barcelona en PSG, waarin de Catalenen eveneens niet mochten klagen over de arbitrage.

Het buitenspeldoelpunt van Ronaldo was overigens niet de enige fout die de Hongaarse arbitrage maakte. Zo weigerde Kassai Real Madrid-middenvelder Casemiro een tweede gele kaart te geven voor een overtreding op Arjen Robben, waarna hij Arturo Vidal even later wél bestrafte met een tweede gele kaart, voor een actie waarbij de Chileen de bal speelde. Het derde doelpunt van Ronaldo werd tevens gemaakt in buitenspelpositie, maar ook dat ontging het artibrale zestal.

Gerard Piqué verstuurde dinsdagavond deze cryptische tweet, die vast niets te maken had met de wedstrijd van Real Madrid... ?? #reabay #barcelona #realmadrid #ucl

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

-
Viktor Kassai moet nooit meer een Europees topduel toegewezen krijgen

Meer nieuws

Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
0
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties