Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rampdebuut Lamprou wordt Willem II fataal tegen PSV

Laatste update:

PSV leek door fouten in de Tilburgse defensie een bijzonder eenvoudige middag tegemoet te gaan. De Eindhovenaren stonden al binnen tien minuten op een 0-2 voorsprong en beide doelpunten vielen door geblunder bij Willem II. Eerst ging doelman Lamprou in de fout: hij verkeek zich op een stuit en raakte de bal kwijt aan Jürgen Locadia, die zo eenvoudig zijn eerste doelpunt voor PSV gemaakt buiten het strafschopgebied kon noteren. Drie minuten later kreeg Memphis Depay de bal zomaar in zijn voeten geschoven en na een rush verdubbelde hij met een geplaatst schot de marge.

Door geklungel achterin bij Willem II werd het na een ruim kwartier spelen ook nog bijna 0-3, maar Luuk de Jong stuitte nu op Lamprou, terwijl Depay zich geen raad wist met de rebound. Voor PSV leek er door het Tilburgse foutenfestival geen vuiltje aan de lucht te zijn, maar zes minuten voor rust deed Willem II toch wat terug. Bruno Andrade controleerde een voorzet vanaf rechts en vond ruimte om te draaien, waarna hij de wedstrijd weer spannend maakte met de aansluitingstreffer. Voor de Braziliaan betekende het zijn vijftiende goal voor Willem II en zijn eerste in de Eredivisie.

In de tweede helft opende Willem II de jacht op de gelijkmaker en daar kreeg het ook een aantal behoorlijke mogelijkheden voor. Een vrije trap van Ali Messaoud ging maar net naast het doel van Jeroen Zoet, terwijl de keeper even later geluk had dat de geheel vrij staande Stijn Wuytens de bal recht in zijn handen kopte. Dit was een enorme kans, maar de kans van Robbie Haemhouts was nóg groter: hij kon uit de draai inschieten, maar zijn schot miste kracht en ging ook weer recht op Zoet af. De keeper kon de bal eenvoudig oprapen.

PSV overleefde het hectische eerste kwartier na rust en Adam Maher kreeg een goede kans om de marge van twee terug te brengen voor de bezoekers, maar hij schoot op het lijf van een tegenstander. Een kwartier voor tijd viel de 1-3 alsnog: Lamprou haalde de doorgebroken Georginio Wijnaldum door, waardoor de doelman een rode kaart kreeg en Depay een strafschop mocht nemen. De inzet van de PSV'er werd nog wel geraakt door de invallende keeper David Meul, maar hij wist een doelpunt niet te voorkomen. Met elf tegen tien speelde PSV de wedstrijd hierna eenvoudig uit.

PSV heeft verdiend gewonnen

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties