Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rampscenario voltrekt zicht: vier (!) basiskrachten Oranje Leeuwinnen afwezig

Laatste update:

Zondagmiddag maakte de KNVB via de officiële kanalen bekend dat Groenen positief is getest op COVID-19 en de komende dagen in isolatie zit. Groenen speelde zaterdagavond nog mee in het eerste EK-duel van de Leeuwinnen tegen Zweden. De middenvelder van Manchester United was tegen de Zweedse vrouwen de absolute uitblinker in het elftal van bondscoach Mark Parsons. Groenen sluit pas weer aan als ze negatief test en klachtenvrij is.

Tegen Zweden vielen keepster Sari van Veenendaal en centrale verdediger Aniek Nouwen geblesseerd uit, maar met de positieve test van Groenen heeft Parsons nu nog meer zorgen aan zijn hoofd. Het is nog niet bekend op welke schaal het virus rondgaat in de selectie. Parsons gaf aan dat de blessures van Van Veenendaal en Nouwen er niet goed uitzien. Voor nu lijkt het erop dat zijn selectie voor het duel tegen Portugal aanstaande woensdag een stuk kleiner zal zijn. Daarnaast lijkt het treffen met de Portugese vrouwen te vroeg te komen voor Van der Gragt, zo meldt De Telegraaf.

De Leeuwinnen begonnen zaterdag met een domper aan het EK. Op Bramall Lane in Sheffield kwam het elftal na 35 minuten op achterstand door een doelpunt van Jonna Andersson. Na rust wist Jill Roord de gelijkmaker te scoren, waardoor de wedstrijd in 1-1 eindigde. De andere wedstrijd in de poule van Oranje tussen Portugal en Zwitserland eindigde in 2-2. Groenen ging zaterdagavond tijdens het duel nog viraal op social media dankzij een geweldige passeerbeweging waarmee zij een Zweedse speelster functioneel te kijk zette.

Uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek (SKO) blijkt dat het vrouwen EK erg in trek is bij de Nederlandse televisiekijker. Zaterdagavond keken gemiddeld afgerond twee miljoen mensen naar het duel tussen Nederland en Zweden. De wedstrijd was het best bekeken programma van de dag. Ook de vorige eindtoernooien van de Leeuwinnen werden goed bekeken. In 2017 won Nederland het EK als gastland. Aankomende woensdag spelen de vrouwen om 21.00 uur tegen Portugal. Groenen zal er dan in ieder geval niet bij zijn.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
4
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
10
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties