Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rampspoed treft Robben: seizoen zit er nu al op

Laatste update:

De Nederlandse vedette van Bayern zal in de laatste weken van het seizoen geen minuten meer maken. Dat betekent dat de competitiewedstrijden tegen Bayer Leverkusen, FC Augsburg, SC Freiburg en FSV Mainz 05 aan hem voorbijgaan, maar belangrijker dan dat: ook de halve finale-wedstrijden in de Champions League tegen Barcelona. Het ontbreken van Robben in die twee duels zal hard aankomen.

Met Robert Lewandowski is het ook niet best. De Poolse spits deed 120 minuten mee tegen zijn oude club, maar heeft een een hersenschudding en kaakbreuk opgelopen én zijn neus gebroken. Hoe lang hij aan de kant staat, deelt Bayern nog niet officieel mee.

DFB Pokal
Bayern München
1 - 1
Borussia Dortmund
Komt Bayern München de halve finale van de Champions League door zonder Arjen Robben?

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - Excelsior
0
'Gewilde José Mourinho kan opvallende stap maken in de voetballerij'
1
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
59
Ajax nadert akkoord met OGC Nice over Francesco Farioli
51
Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
18
UEFA maakt speelsteden bekend voor finales Europese hoofdtoernooien
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties