Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ramsey, Ronaldo en Demiral vallen op in wedstrijd zonder De Ligt

Laatste update:

Maurizio Sarri voerde liefst vijf wijzigingen door ten opzichte van de laatste competitiewedstrijd tegen Fiorentina (0-0). Voor het eerst sinds zijn terugkeer stond Gianluigi Buffon onder de lat, wat ten koste ging van Wojciech Szczesny: Buffon speelde zijn 902de officiële clubwedstrijd, waarmee hij op gelijke hoogte kwam met Paolo Maldini. Verder ontbraken De Ligt, Sami Khedira, Miralem Pjanic en Douglas Costa (spierblessure) in de opstelling. Demiral, Ramsey, Rodrigo Bentancur en Paulo Dybala maakten hun entree. Ramsey, voor het eerst in de basis bij Juventus, liet zich na een halfuur gelden.

De Welshman ontving de bal circa 25 meter van het doel van Ronaldo, maakte enkele meters en haalde uit. Omdat zijn inzet licht van richting werd veranderd, was doelman Marco Silvestri kansloos. Ramsey zorgde daarmee voor de gelijkmaker; halverwege de eerste helft was Hellas op voorsprong gekomen. De bezoekers mochten aanleggen voor een strafschop, nadat Demiral zich vergreep aan Samuel Di Carmine. De strafschop werd door Di Carmine op de linkerpaal geschoten en in de rebound vuurde Darko Lazovic op de lat. Hellas mocht opnieuw opbouwen en uiteindelijk volleerde Miguel Veloso van afstand prachtig raak in de linkerbovenhoek.

In de tweede helft kreeg ook Juventus een penalty van arbiter Federico La Penna. Koray Günter kon Cuadrado niet bijhouden en haalde de buitenspeler neer, waarna Ronaldo de penalty in het dak van het doel schoot. De Portugees was verreweg de meest actieve speler van Juventus: afgezien van zijn doelpunt en assist had hij na 67 minuten al acht schoten afgevuurd. Ploeggenoot Ramsey was ook dicht bij de 3-1, terwijl Buffon aan de overzijde de gelijkmaker van Veloso voorkwam nadat diens verraderlijke voorzet aan iedereen voorbijging. Diep in de blessuretijd verloor Hellas overigens nog Marash Kumbulla met zijn tweede rode kaart. Sofyan Amrabat deed 85 minuten mee bij de bezoekers.

Serie A
Juventus
2 - 1
Hellas Verona
Wordt Juventus dit seizoen kampioen van Italië?

Meer nieuws

Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
1
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
21
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
22
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties