Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ramsteijn gaat voor De Kuip: 'Wil geen speler van het tweede worden'

Laatste update:

"De afgelopen twee weken zijn voor mij verlopen zoals ik dat vooraf had verwacht", stelt de 21-jarige Ramsteijn vast via de officiële kanalen van de Rotterdammers. "Ik kende iedereen al bij de groep en wist wat me hier bij Feyenoord te wachten zou staan." Het is voor Ramsteijn niet de eerste keer dat hij de voorbereiding met de selectie van Feyenoord meemaakt: in 2008 draaide mee onder trainer Gertjan Verbeek.

"Nu is de situatie anders voor me, omdat we drie jaar verder zijn", zegt Ramsteijn, die een groot deel van de jeugdopleiding van Feyenoord heeft doorlopen. "Ik heb me in die tijd ontwikkeld als voetballer. Met name het afgelopen seizoen bij Excelsior is heel belangrijk voor me geweest, daar heb ik ervaring opgedaan met het spelen in de Eredivisie. Daar heb ik veel profijt van gehad."

Meer nieuws

Xavi Simons reflecteert bij het Nederlands elftal op openlijke kritiek Koeman
0
Nagelsmann maakt eerste drie aanvoerders bekend: Neuer en Kroos gepasseerd
2
Spaans medium meldt akkoord tussen NEC en club in LaLiga voor Jasper Cillessen
16
Jeroen Zoet is volgend jaar mogelijk opnieuw te bewonderen in de Eredivisie
5
Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met beoogde coach Brian Priske
42
Twee zeker lijkende basisspelers van Oranje komen niet in actie tegen Canada
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties