Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fan gaat in op apart tattooverzoek Maupay: 'My f*cking god, hij doet het echt'

Laatste update:

De 21-jarige Lewis is een fervent supporter van Brentford. Hij richtte zich afgelopen vrijdag in een post op X tot de Franse centrumspits van the Bees: "Als Neal Maupay op dit bericht reageert dan laat ik een tatoeage naar zijn keuze zetten."

De aanvaller reageerde al snel en vertelde Lewis dat hij een klassieker in Engeland als tatoeage moest nemen. Het gaat om een zin van Arsenal-supporter Ty op het grote YouTube-kanaal AFTV. Hij schold de spits ooit uit met de woorden: "Maupay je bent een valsspeler, ik hoop dat Brighton (de club waar hij destijds speelde, red.) degradeert."

Lewis hield woord en postte een foto van zijn kersverse tatoeage op zijn arm, met daarop een Brentford-shirt en de woorden 'Maupay, je bent een valsspeler'.

De spits van Brentford reageerde verbaasd toen hij zag dat de supporter de tattoo daadwerkelijk had laten zetten: "Oh my fucking god hij heeft echt gedaan", schreef hij met bijgevoegde huilende emoji's. Maupay kon het echter wel waarderen, aangezien hij Lewis niet veel later liet weten dat hij zijn adresgegevens mocht doorsturen zodat hij een gesigneerd shirt kon ontvangen.

Meer nieuws

Engelse supporter wordt dag na wedstrijd tegen Servië wakker in het stadion
2
Schouten, Minteh en Kadioglu staan allemaal op het lijstje bij dezelfde topclub
0
Groningen dreigt 'kind van de club' kwijt te raken na mislukte onderhandelingen
4
Verweij weet hoe de selectie van het Nederlands elftal over Wout Weghorst denkt
19
De Gelderlander: 'Vitesse krijgt eigenaren uit twee verschillende landen'
15
VZ Kort: Porteous hoort schorsing na rode kaart in openingsduel met Duitsland
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties