Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rangnick leeft mee met gearresteerde Greenwood: 'Vreselijk voor hem'

Laatste update:

Greenwood kwam begin dit jaar in opspraak toen er op het Instagram-account van zijn voormalige vriendin foto's verschenen waarop blauwe plekken en verwondingen op haar lichaam te zien waren. Ook verscheen er op haar account een video waarop te horen is hoe de aanvaller haar dreigt te verkrachten. "Voor iedereen die wil weten wat Mason Greenwood mij aandoet", luidde de duidelijke tekst bij de Instagram-post. Greenwood werd vervolgens eerst gearresteerd op verdenking van verkrachting, waarna er later ook nog aanklachten voor verdenking van seksueel geweld en doodsbedreigingen bijkwamen. De clubleiding van de Engelse grootmacht kwam later die dag met een verklaring, waarin duidelijk werd dat de Engels international voorlopig niet welkom is bij de club. "Mason Greenwood zal tot nader order niet terugkeren om te trainen of wedstrijden te spelen."

Rangnick reageerde vrijdagavond door de consequenties te noemen dat het voorval van een aantal maanden geleden met zich meebrengt. "Het is voor iedereen een menselijke ramp", begon de Duitser zijn verhaal. "Het is een persoonlijk drama." De Duitser lijkt opmerkelijk genoeg mee te leven met Greenwood, en noemt de situatie voor zowel de aanvaller als voor zijn familie 'verschrikkelijk'. Daarnaast kijkt de manager ook naar de belangen van de club en noemt hij het wegvallen van de jongeling een gemis binnen zijn ploeg. "Het is uiteraard niet goed voor hemzelf en zijn familie, maar voor onze club is het ook niet goed geweest. Hij speelde regelmatig in de periode voor zijn arrestatie."

Robson zou de foto's overigens vlak na het plaatsen alweer hebben verwijderd van Instagram, maar dit voorkwam echter niet de arrestatie van Greenwood. Op het sociale medium liet ze later van zich horen door te stellen dankbaar te zijn voor de vele steunbetuigingen die ze had ontvangen. "Ik ben dankbaar voor iedereen die me steunbetuigingen en aanmoedigingen heeft gestuurd - dank jullie wel. De laatste paar dagen zijn erg moeilijk voor me geweest en ik neem een pauze van sociale media zolang het politieonderzoek gaande is." Greenwood maakte voor zijn arrestatie in januari dit seizoen achttien maal zijn opwachting in de Premier League. Ook maakte de twintigjarige al zijn debuut voor het nationale elftal van Engeland door op 5 september 2020 in de Nations League-wedstrijd tegen IJsland als vervangen van Harry Kane in de ploeg te komen.

Meer nieuws

Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
1
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties