Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ranieri: 'Pizza is niet meer genoeg; we moeten allemaal naar McDonalds'

Laatste update:

"Het is belangrijk dat ik deze filosofie in het hoofd van mijn spelers krijg: je moet goed voetballen, maar als je de bal verliest moet je als een piraat te werk gaan", vertelt Ranieri zaterdag in een interview met de Engelse pers. Hij benadrukt dat Fulham over goede spelers beschikt, maar dat er meer voor nodig is om wedstrijden te winnen. "Kwaliteit alleen is niet genoeg om een clean sheet te behouden. Ik heb een aantal wedstrijden van Fulham gezien en ik vind dat de ploeg genoeg kwaliteit heeft om zich nog te redden. Maar nu hebben we vechtlust nodig."

"Als we kwaliteit met vechtlust kunnen combineren, kunnen we het goed gaan doen. Fulham heeft veel doelpunten geïncasseerd. Ik ben een Italiaan en voor ons Italianen is het belangrijk om het doel schoon te houden", geeft Ranieri aan. Bij Leicester City, de club waarmee Ranieri kampioen van Engeland werd, probeerde hij zijn spelers te motiveren door pizza te beloven als de ploeg het doel schoon hield. Bij Fulham zal hij nog meer uit de kast moeten trekken, grapt hij.

"Pizza is nu niet meer genoeg. Ik moet nog meer beloven. We gaan allemaal naar McDonalds!", lacht Ranieri. "Ik ben iemand die altijd vooruit kijkt. Ik ben een ambitieus persoon en ik geloof dat ik goede spelers tot mijn beschikking heb. Nu moet ik de spelers kiezen die laten zien dat ze ervoor willen vechten." Fulham heeft vijf punten verzameld en heeft een achterstand van drie punten op de 'veilige' nummers zeventien en zestien, respectievelijk Southampton en Crystal Palace. De promovendus neemt het volgende week voor eigen publiek op tegen Southampton.

-
Handhaaft Fulham zich onder Claudio Ranieri in de Premier League?

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
9
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
11
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
22
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
310
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties