Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ranieri reageert vanuit Italië: 'Ik blijf, maar dit herhalen is onhaalbaar'

Laatste update:

Niemand had kunnen verwachten dat nota bene Leicester City opgewassen zou zijn tegen alle kapitaalkrachtige clubs in de Premier League. Toch had Ranieri het gevoel dat hij op een dag landskampioen zou worden, waar dan ook. "Ik ben altijd positief gebleven. Ik ben nog steeds dezelfde coach als in mijn periode bij Griekenland, waar ik als bondscoach ontslagen werd. Misschien waren ze daar mijn loopbaan vergeten."

Ranieri staat ook komend seizoen voor de selectie van the Foxes, al gaat hij ervan uit dat het prolongeren van de landstitel een schier onmogelijke taak zal zijn. "Ik blijf bij Leicester, al zullen we dit seizoen nooit kunnen herhalen. Dat is onhaalbaar. We gaan vechten voor een plaats bij de eerste tien en hopelijk lukt dat." Ranieri kreeg ook de vraag wat het geheim van Leicester City is. "De enige boodschap die ik voor iedereen heb is: probeer, blijf proberen en vecht voor je kansen. Tot het einde. En geloof altijd in jezelf."

Onderbroek
Gary Lineker kan zijn geluk niet op. "Dit is adembenemend", zei de presentator van Match of the Day op Twitter. "Dit is de grootste schok in de sportwereld in mijn hele leven. En mijn team is daar verantwoordelijk voor", aldus de oud-aanvaller, die geboren werd in Leicester en zijn carriere daar begon. Lineker beloofde enige tijd geleden een uitzending van Match Of The Day in zijn onderbroek te presenteren als Leicester kampioen zou worden.

Kampioensbeker
Leicester City krijgt zaterdag pas de kampioensbeker uitgereikt, rond het thuisduel met Everton. "Ik kan niet wachten tot ik de beker in mijn handen heb", vertelde Wes Morgan in gesprek met BBC Sports. "'Ik heb me in mijn hele carrière nog nooit zo goed gevoeld. Ik ben zó trots op dit team. We hebben met zijn allen keihard gewerkt. Niemand geloofde dat dit kon gebeuren, maar hier staan we! Kampioen van de Premier League en ook nog eens dikverdiend. 'De spelers zijn als broers van elkaar."

DAAR ZIJN ZE! PRACHTIG!!! ?? ?? ?? ?? GEFELICITEERD!!!

Geplaatst door voetbalzone op maandag 2 mei 2016

-
Denk jij dat Leicester City weer kampioen van Engeland wordt als iedereen zou blijven?

Meer nieuws

Ronaldo belt 2 ex-ploeggenoten om hen warm te maken voor transfer naar Al-Nassr
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
5
Elfrink weet welk bod PSV bij Excelsior heeft neergelegd voor Couhaib Driouech
28
Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties