Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rankovic raakt assistenten kwijt: 'Een vervelend, maar noodzakelijk besluit'

Laatste update:

"ADO heeft mijn niet teruggezet naar de jeugd, maar ik heb het zelf gevraagd", verduidelijkt Santoni. Hij geeft aan niet mee te willen gaan in de 'machtsspelletjes' die volgens hem worden gespeeld. "Met name in de media." Hans Kraay junior vertelde zondag voor de camera van FOX Sports dat er intern aan de stoelpoten van Rankovic wordt gezaagd. Er zouden strubbelingen zijn binnen de technische staf. Het is nog niet bekend wie de nieuwe assistent-trainers worden. Omroep West meldt dat de kans groot is dat Virgillio Teixeira wordt doorgeschoven vanuit ADO Onder-21.

De onrust binnen ADO groeide zondag na de 4-0 nederlaag tegen PSV. De ploeg van Rankovic verzamelde tot dusver pas vier punten uit zeven wedstrijden en staat vijftiende in de Eredivisie. Tegenover FOX Sports wees Rankovic na de nederlaag in Eindhoven op de tegenvallende transferperiode, daar hij aangaf dat hij op meer had gehoopt. De clubleiding ging vervolgens in gesprek met de spelersgroep om te peilen of er nog genoeg vertrouwen is in Rankovic. De selectie sprak daarop het vertrouwen uit in de trainer.

Reden voor het gesprek over de 42-jarige trainer was niet alleen de kritiek van Rankovic op het transferbeleid en de magere resultaten. De manier van spelen is tegenvallend en er klinken geluiden dat het contact tussen de trainer en het technische hart summier zou zijn. Volgens het Algemeen Dagblad zou Rankovic zich niet willen laten beïnvloeden in het maken van zijn keuzes, terwijl dat juist een van de redenen is waarom het technische hart in het leven geroepen werd. Hem wordt de kans geboden om te sparren met Martin Jol, maar daar maakt hij weinig gebruik van.

"Het is een vervelend, maar noodzakelijk besluit. Het is de uitkomst van diverse interne gesprekken, waarvan de inhoud uiteraard binnenskamers blijft. Wij zien dit als een vereiste om meer rust te creëren. In de komende periode blijven we met alle technische schakels binnen de club in gesprek, zodat we ons met zijn allen maximaal kunnen inzetten voor dat ene belangrijke doel: in de Eredivisie blijven", zegt Jol, hoofd van het technisch hart, op de website van ADO.

Over de invulling van de rollen van Santoni en Hoogendorp in de jeugdopleiding zal later meer duidelijkheid ontstaan. "Op basis van de eerste maanden van het seizoen, de wisselwerking binnen de staf en interne gesprekken is er geconcludeerd dat het op dit moment beter is om de technische staf van het eerste elftal te verkleinen", zo reageert algemeen directeur Mohammed Hamdi op de wijziging in de technische staf. "Een besluit in het belang van de club."

Meer nieuws

Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
10
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
12
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
2
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties