Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rapid Wien is klaar voor ontmoeting met Ajax: 'Es wird ein geiles Spiel'

Laatste update:

Rapid heeft al bijna 40.000 kaarten verkocht voor de thuiswedstrijd tegen Ajax en hoofdtrainer Zoran Barisic kijkt uit naar het treffen. "Ajax heeft een grote geschiedenis", zei de oefenmeester volgens Vienna Online op de persconferentie. "Het is fantastisch dat wij tegen zo'n ploeg kunnen spelen. Ajax is zeer aanvallend ingesteld, zet hoge druk en voelt zich sterk in het combinatiespel. Maar Ajax heeft ook zijn zwaktes en we zullen proberen om daarvan te profiteren."

"Zij zijn favoriet, maar wij zijn zeker niet kansloos", denkt Barisic. "Es wird ein geiles Spiel." Rapid speelde zaterdag al zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in Oostenrijk en won met 3-0 van SV Ried. "Dat was goed voor het zelfvertrouwen, maar tegen Ajax wacht ons een heel andere wedstrijd", zei middenvelder Thanos Petsos. "We zullen nu beter voor de dag moeten komen dan vorig jaar." Toen ging Rapid in de voorrondes van de Champions League onderuit tegen HJK Helsinki.

-

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
4
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties