Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool

Laatste update:

Summerville doorliep de volledige jeugdopleiding van Feyenoord, maar werd in 2020 voor vlak voor zijn debuut in de hoofdmacht verkocht aan Leeds United. De linkeraanvaller kende vorig jaar al een vrij goed seizoen in de Premier League, maar is na de degradatie naar de Championship de absolute sterspeler van Leeds geworden.

Dit seizoen staat Summerville op liefst 20 goals en 10 assists in 45 officiële clubwedstrijden. Al voor de keuze van Liverpool voor Slot werd Summerville nadrukkelijk in de gaten gehouden. "Hij is door meerdere scouts bekeken", zegt Romano.

De transferwaarde van Summerville wordt door Transfermarkt momenteel geschat op achttien miljoen euro. Zijn contract bij Leeds United loopt door tot medio 2026.

Liverpool bekijkt Summerville dus serieus, maar de prioriteit ligt in de defensie. "Ze gaan een verdediger erbij halen", vertelt Romano.

Liverpool wil het contract van aanvoerder Virgil van Dijk daarnaast verlengen. De 33-jarige aanvoerder ligt na dit seizoen nog maar één jaar vast.

Slot neemt het komende zomer over van Jürgen Klopp. Feyenoord ontvangt een bedrag van negen miljoen euro plus twee miljoen euro aan bonussen voor de succestrainer, bevestigt Romano. Daar komt nog twee miljoen euro bij voor het gedeeltelijk overnemen van de staf van Slot. Sipke Hulshoff (assistent) en Ruben Peeters (head of performance) gaan mee naar Anfield.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Sylvie Meis krijgt kritiek op opvallende Moederdag-post: 'Ze snapt het niet'
0
Inter plaatst Yukinari Sugawara op het verlanglijstje voor komende zomer
2
Maurice Steijn omhelst Van Nistelrooij na heerlijke goal van zoon Sem
4
Bas Nijhuis wordt tijdens duel toegezongen en moet hard lachen om het lied
2
Sankt Pauli keert na dertien jaar afwezigheid terug naar de Bundesliga
4
Steven Bergwijn voltooit razendsnelle hattrick voor Ajax met prachtige solo
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties