Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rashford duikt nachtleven in en meldt zich ziek; Ten Hag reageert met 5 woorden

Laatste update:

Het was United bekend dat Rashford naar Noord-Ierland zou vliegen, waar een bezoek aan voormalig ploeggenoot in de jeugd Ro-Shaun Williams op de planning stond. Ook lichtte Rashford de club in over dat hij woensdagnacht uit zou gaan in Belfast.

Meer: Marcus Rashford bijt op X van zich af: ‘Het gaat al maanden op deze manier’

Dat was geen probleem, aangezien de selectie donderdag een vrije dag had. Vrijdag was dat echter niet het geval.

Het belette Rashford niet donderdagnacht opnieuw Belfast in te gaan, aldus The Athletic. De dag daarop meldde de aanvaller zich ziek voor de training.

Ten Hag zei vrijdag op de persconferentie al dat Rashford door zijn ziekte een twijfelgeval was voor het treffen met Newport. Toen hij zondag ontbrak in de wedstrijdselectie, communiceerde United dat ook als verklaring voor zijn absentie.

Geconfronteerd met de geruchten, wilde Ten Hag er niet veel over kwijt. Om precies te zijn: vijf woorden. "Het is een interne zaak", zo sprak de Haaksberger zondag tegenover de camera's van BBC Sport. De situatie doet denken aan afgelopen oktober.

Destijds kwam Ten Hag voor een nagenoeg identieke situatie te staan. Ook toen dook Rashford het uitgaansleven in, na de kansloos verloren derby tegen Manchester City (0-3). Ten Hag legde Rashford geen expliciete straf op, ondanks dat hij de situatie 'onacceptabel' betitelde. Dat had mede te maken met de onverminderde inzet van de Engelsman op de training.

Het is tot dusver onduidelijk of ziekte of straf aan Rashfords absentie ten grondslag ligt zondag. Uniteds topscorer van afgelopen jaargang kent sowieso al een lastig seizoen. Rashford kwam tot dusver pas vier keer tot scoren, al wist hij de afgelopen twee wedstrijden wel het net te vinden. Door zijn afwezigheid is er zondag weer plek voor Antony in de basiself.

Meer nieuws

Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
16
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
2
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
6
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties