Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rashford krijgt advies: 'Hoop dat hij zijn f***ing hoofd uit zijn kont haalt'

Laatste update:

Rashford beleeft zijn slechtste seizoen bij the Red Devils sinds hij vijf jaar geleden doorbrak op Old Trafford. In 26 optredens in alle competities wist de aanvaller slechts vijf keer het net te vinden. Rashford is zijn basisplaats onder interim-manager Ralf Rangnick kwijtgeraakt vanwege zijn minder vorm, waardoor de geruchten over een mogelijk vertrek komende zomer steeds hardnekkiger worden.

Meer: Marcus Rashford bijt op X van zich af: ‘Het gaat al maanden op deze manier’

Rooney beleefde tussen 2004 en 2017 dertien succesvolle jaren bij United. De manager van Derby County is van mening dat Rashford niet voor een vertrek moet kiezen om zijn zelfvertrouwen terug te krijgen. Rooney acht de 46-voudig international van Engeland in staat om zijn clubrecord van 253 doelpunten voor United te verbreken. "Dat record in handen krijgen is natuurlijk f***ng geweldig", zegt Rooney tegenover The Sun.

"Wat ik hoop is dat Rashford zijn fucking hoofd uit zijn kont haalt en dat record gaat breken. Rashford is een kind van de club", vervolgt de clubicoon. Vanwege zijn onvrede bij United werd de aanvaller de afgelopen dagen door Engelse media in verband gebracht met een transfer naar Arsenal. Bondscoach Gareth Southgate besloot Rashford afgelopen week niet te selecteren voor de oefeninterlands tegen Zwitserland (2-1 winst) en Ivoorkust. Rashford beschikt bij United nog over een contract tot medio 2023, al heeft de club een optie om nog een jaar te verlengen.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
7
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
5
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
119

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties